Investigadors de l’IRTA parlen de domesticació i de la genètica de les plantes a estudiants de batxillerat
Iban Eduardo i Marta Pujol, del CRAG, han conduït part de les sessions del campus Ciència i Alimentació de la Fundació Catalunya La Pedrera
S’hi han mostrat els aliments des de diverses disciplines científiques i com aquestes donen resposta i solucions als reptes actuals entorn a una alimentació sostenible i saludable
Els investigadors de l’IRTA al CRAG Iban Eduardo i Marta Pujol van participar en la segona edició del Campus Ciència i Alimentació, en què van participar una dotzena d’estudiants de 1r i 2n de batxillerat, i que va celebrar-se al Món Sant Benet del 26 de juny al 2 de juliol. Eduardo i Pujol van oferir-los un seguit de sessions teoricopràctiques sobre l’origen de l’agricultura i la domesticació, i també sobre les bases moleculars de l’herència i la millora genètiques.
Organitzat per la Fundació Catalunya La Pedrera, el Campus Ciència i Alimentació vol donar visibilitat a la recerca i a les darreres innovacions en el camp alimentari. En l’organització també hi han participat representants de la Fundació Alícia i altres investigadors del CRAG i de l’Hospital Clínic.