Desplegar menú lateral
06/11/2018

Impulsem quatre noves startups amb alt impacte social a través de la plataforma Tech4Climate

 

El passat dimarts dia 16 Torre Marimon va acollir la reunió entre startups i mentors de la plataforma Tech4Climate, una acceleradora d’startups d’alt impacte social en l’àmbit de la sostenibilitat i el medi ambient. L’IRTA, juntament amb Aigües de Barcelona, Torres i la Fundació Futur, coordinats per Ship2B, hi participem com a mentors d’iniciatives empresarials que volen anar més enllà de la rendibilitat econòmica i que busquen un impacte positiu a la societat a través de la millora del medi ambient, afavorint la sostenibilitat, la qualitat de vida i els entorns saludables. 

 

A la reunió de dimarts, diversos experts de l’IRTA es van reunir amb les empreses seleccionades per aquesta segona ronda amb l’objectiu de guiar i orientar-les, compartir coneixement i identificar possibles col·laboracions en projectes conjunts.

Les reunions que es van fer van ser les següents:

  • Cristobal Aguilera amb PRISMAB i APSU (Sensors intel·ligents per al reg gota a gota i Tecnologia de regeneració de carbó actiu)
  • Agustí Fonts amb KUALITO (software per a la traçabilitat i seguretat alimentària amb tecnologia Blockchain)
  • Agustí Fonts i Bodegas Torres amb GREEN KILLER WEEDS (Tecnologia d’eliminació de males herbes i algunes plagues amb microones)
  • Jaume Casadesús amb PRISMAB (Sensors intel·ligents per al reg gota a gota)

Participant a aquesta iniciativa volem fomentar la creació de noves empreses que impulsin un canvi cap a un sistema productiu més sostenible dins de les nostres àrees de treball:

  • Solucions sostenibles per a l’agricultura i ramaderia
  • Mitigació del canvi climàtic
  • Facilitació d’una transició cap a l’economia circular
  • Donar valor a residus agro-alimentaris

Aquesta és la segona ronda d’empreses. A continuació podeu conèixer les startups amb que s’ha treballat en una ronda anterior.

Green Urban Data

Feltwood

Farmidable

Entomo Agroindustrial