Desplegar menú lateral
02/02/2023

El V congrés de l’AEPAS se celebrarà a Girona del 19 al 21 de juny de 2023

El lema d’aquesta edició és «la mesura de l’immesurable» per crear un fòrum d’intercanvi de coneixement entre l’acadèmia i la indústria

El període de presentació de comunicacions orals i pòsters estarà obert fins el 14 de febrer a la pàgina web del congrés

Del 19 al 21 de juny de 2023, l’Auditori Josep Irla de Girona s’omplirà de professionals de l’anàlisi sensorial per celebrar el « V congrés de l’Associació Espanyola de Professionals de l’Anàlisi Sensorial (AEPAS)», que compta amb la col·laboració de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) en l’organització. El lema d’aquesta edició és «la mesura de l’immesurable», amb què es pretén crear un fòrum d’intercanvi de coneixement i de debats col·laboratius entre l’acadèmia i la indústria per aportar solucions innovadores i globals que donin resposta a reptes actuals complexos en l’àmbit de la ciència sensorial. 

Les temàtiques del congrés giraran entorn a la descripció i la caracterització de productes, les mesures implícites i explícites per l’estudi del consumidor, la innovació i la gastronomia, i la sostenibilitat, les ciència sensorials i els reptes de futur. Tot aquest contingut es presentarà en forma de tallers, conferències, taules rodones i presentacions orals flash. Els participants al congrés podran enviar propostes de presentació de comunicacions orals i pòsters a través de resums a la plataforma electrònica fins el 14 de febrer; aquí es pot consultar com s’ha de fer. 

Etiquetes: