Desplegar menú lateral
19/09/2017

El grup emergent de Fisiologia Molecular Comparada de l’IRTA rep el premi al millor pòster al 6th International Workshop on the Biology of Fish Gametes

Alba Ferré, del grup emergent de Fisiologia Molecular Comparada, ha guanyat el premi al millor pòster del 6th International Workshop on the Biology of Fish Gametes celebrat entre el 4 i el 7 de setembre a la República Txeca. El treball premiat ha estat Dominant-negative regulation of oocyte hydration in marine teleosts may be mediated by aquaporin splice variant.

L’interès principal del grup de Fisiologia Molecular Comparada se centra en la base molecular de la formació i funció de gàmetes (cèl·lules germinals) i la seva aplicació per al desenvolupament d’invencions biotecnològiques per a la producció animal i la biologia de la conservació. Les línies de recerca actuals inclouen la fisiologia molecular d’aquaporines i canals iònics en gàmetes femenins i masculins, el desenvolupament de nous mètodes biotecnològics basats en aquaporines per a la preservació cel·lular a llarg termini, i l’endocrinologia molecular d’espermiogènesi.