Desplegar menú lateral
21/09/2017

Comunicat de l’Associació Catalana d’Entitats de Recerca

Davant els fets que han succeït en les darreres hores, l’Associació Catalana d’Entitats de Recerca (ACER), vol reafirmar el seu ferm compromís en el respecte de totes les idees polítiques democràticament expressades, condemna totes aquelles accions que atempten contra la lliure expressió d’aquestes i  dona suport a les persones que lliurament volen expressar-les.

Així mateix constata que en les societats avançades no hi altra manera de resoldre els conflictes que per la via del diàleg, escoltant les posicions, mirant de trobar solucions raonables i atenent finalment a les demandes majoritàries tot i respectar les posicions minoritàries.

Finalment, mostra el seu rebuig i disconformitat davant la decisió presa per la Comissió Delegada del Govern per Afers Econòmics que bloqueja els comptes de moltes entitats públiques catalanes incloses, centres de recerca, universitats i institucions culturals.

L’ACER agrupa 37 centres de recerca catalans, espais de convivència de persones de totes procedències i pensaments, col·laborant estretament per fer la millor ciència possible.