Desplegar menú lateral
27/02/2019

Acord entre el Grup Vall Companys i l’IRTA per a fer recerca conjunta en tota la cadena càrnia

El Conseller Delegat de Vall Companys, Josep M. Rodié, i el Director General de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), Josep Usall, han signat un acord per facilitar la col·laboració entre les dues entitats i potenciar les relacions científico-tècniques, establint vies d’actuació per tal d’unir esforços i generar sinèrgies conjuntes.

Per a l’IRTA és un gran acord que ens permetrà treballar al costat d’un dels grans grups empresarials en l’àmbit agroalimentari desenvolupant plegats solucions innovadores que facin front als nous reptes que ens demanen tant el mateix sector com els consumidors, assenyala el director general de l’IRTA, Josep Usall.

El Grup Vall Companys treballa en tot el sector ramader i càrnic, i l’IRTA ens pot oferir una recerca competitiva que abasta tot el nostre àmbit d’actuació, ha comentat el Conseller Delegat de Vall Companys, Josep M. Rodié.

Un acord ampli que comprendrà treballar en l’R+D+i de tots els esglaons de la cadena productiva càrnia, des de la nutrició, la sanitat o el benestar, fins el medi ambient, la transferència i la formació i que avui han posat en marxa l’IRTA i el Grup Vall Companys.

Etiquetes: