Desplegar menú lateral
23/03/2017

5th International Course in Dry Cured Meat Products

Després de l’èxit de les 4 edicions anteriors, que van comptar amb l’assistència d’un centenar de professionals de més de 20 països diferents, l’IRTA realitzarà del 29 de Maig a 2 de Juny de 2017 a les seves instal·lacions de Monells (Girona) la quarta edició del International Course in Dry Cured Meat Products.

L’assecat de productes representa un dels primers mètodes utilitzat per la humanitat per conservar la carn. En l’actualitat, els productes carnis curats són molt apreciats per les seves característiques sensorials i, tot i que són productes tradicionals, estan en constant evolució per adaptar-se a les necessitats del mercat i les tendències dels consumidors. El coneixement exhaustiu dels efectes individuals i combinats de la varietat de matèries primeres, ingredients i metodologies de processament són vitals per enfrontar-se amb èxit a aquests reptes continus.

Aquest curs, que s’impartirà en anglès, va adreçat a professionals de les companyies càrnies en els camps de la producció, l’R+D, la qualitat i les vendes, als centres de recerca i tecnològics i a les companyies que subministren a la indústria càrnia serveis, ingredients, materials i equip. El curs dedica un 40% de les classes a les pràctiques de formació a la planta pilot.

En cada edició, es selecciona un dels temes del curs per a ser tractat amb més detall. En l’edició d’aquest any, el tema destacat és L’efecte dels cultius starter en les característiques organolèptiques dels embotits cru-curats.

Per a més informació escriure a: coursedrycuredmeat@irta.eu.