El projecte INCREA (Proyecto de Innovación y Creatividad en la Industria Alimentaria), impulsat pel Clúster Food+i (La Rioja) ha publicat recentment dos estudis dedicats a conèixer l'estat actual del sector dels transformats vegetals amb l'objectiu d'identificar oportunitats de millora i facilitar el desenvolupament de nous productes.
Els informes han estat elaborats per la Unitat de Vigilància Tecnològica de l'IRTA i el programa de Postcollita.
Consultar:
Informe de tendències i nous productes del sector de Transformats Vegetals.
Autors: Sara Jiménez i Carmen Reverté (Unitat VT)
Aquest informe aporta una visió de les noves oportunitats d’innovació des de l’anàlisi de mercat i de consumidor.
Estudi i anàlisi de tecnologies aplicades als productes de Transformats Vegetals. Reptes i Oportunitats de R+D en les empreses.
Autors: Gloria Bobo i Tomás la Farga (programa de Poscollita); Sara Jiménez (Unitat de VT)
Aquest estudi aporta una visió de las noves oportunitats d’incorporació tecnològica al sector i una anàlisi de casos empresarials innovadors.