L’IRTA
Qui som
Organització
Consell Científic Assessor
Els centres IRTA
Pla Estratègic
Treballa a l’IRTA
Directori de professionals
Sala de premsa
Memòries anuals
Identitat gràfica
Transparència
Certificacions i acreditacions
Contacte
Recerca
Àmbits de recerca i objectius científics
Àrees de Recerca
Projectes
Publicacions
Innovació
Aliances R+D+i
Activitats R+D+i
Serveis
Tecnologies i propietat industrial
Serveis de consultoria en finançament de la R+D+I
Start-ups i empreses participades
Clústers i associacions empresarials
Transferència
Actualitat
Contacte |
Contacte |
L’IRTA
Qui som
Organització
Consell Científic Assessor
Els centres IRTA
Pla Estratègic
Treballa a l’IRTA
Directori de professionals
Sala de premsa
Memòries anuals
Identitat gràfica
Transparència
Certificacions i acreditacions
Contacte
Recerca
Àmbits de recerca i objectius científics
Àrees de Recerca
Projectes
Publicacions
Innovació
Aliances R+D+i
Activitats R+D+i
Serveis
Tecnologies i propietat industrial
Serveis de consultoria en finançament de la R+D+I
Start-ups i empreses participades
Clústers i associacions empresarials
Transferència
Actualitat
Inici
Recerca
Publicacions
Ecofisiología de hongos causantes de al...
PUBLICACIÓ
Ecofisiología de hongos causantes de alteraciones de alimentos.
Llistat de projectes
Data d'inici:
01.07.1996
Data fi:
31.08.1996
Investigadors
Gracia Romero, Adrian
adrian.gracia@irta.cat
ETIQUETES
Stays
COMPARTEIX
Investigadors
Gracia Romero, Adrian
adrian.gracia@irta.cat
Ciència per alimentar el futur.