L’IRTA
Qui som
Organització
Consell Científic Assessor
Els centres IRTA
Pla Estratègic
Treballa a l’IRTA
Directori de professionals
Sala de premsa
Memòries anuals
Identitat gràfica
Transparència
Certificacions i acreditacions
Contacte
Recerca
Àmbits de recerca i objectius científics
Àrees de Recerca
Projectes
Publicacions
Innovació
Aliances R+D+i
Activitats R+D+i
Serveis
Tecnologies i propietat industrial
Serveis de consultoria en finançament de la R+D+I
Start-ups i empreses participades
Clústers i associacions empresarials
Transferència
Actualitat
Contacte |
Català
English
Castellano
Contacte |
Català
English
Castellano
L’IRTA
Qui som
Organització
Consell Científic Assessor
Els centres IRTA
Pla Estratègic
Treballa a l’IRTA
Directori de professionals
Sala de premsa
Memòries anuals
Identitat gràfica
Transparència
Certificacions i acreditacions
Contacte
Recerca
Àmbits de recerca i objectius científics
Àrees de Recerca
Projectes
Publicacions
Innovació
Aliances R+D+i
Activitats R+D+i
Serveis
Tecnologies i propietat industrial
Serveis de consultoria en finançament de la R+D+I
Start-ups i empreses participades
Clústers i associacions empresarials
Transferència
Actualitat
Inici
Recerca
Projectes
Optimització de les condicions d'emmaga...
PROJECTE
Optimització de les condicions d’emmagatzematge de la carn de diferents especies per millorar la qualitat sensorial i la vida útil, aplicant protocols específics de maduració.
Data d'inici:
03/08/2021
Data fi:
04/04/2024
Codi Projecte:
I1346_12290
Acrònim:
GO: Opticarn
TIPUS PROJECTE
Projectes R+D Plurianyals
Programa
Qualitat i tecnologia alimentàries
Funcionalitat i seguretat alimentàries
Responsables
Panella Riera, Núria
nuria.panella@irta.cat
COMPARTEIX
ENTITATS FINANÇADORES
Convocatòria
AJUTS COORDINACIÓ GRUPS OPERATIUS - 2021 - GO: Opticarn
Ciència per alimentar el futur.