L’IRTA
Qui som
Organització
Consell Científic Assessor
Els centres IRTA
Pla Estratègic
Treballa a l’IRTA
Directori de professionals
Sala de premsa
Memòries anuals
Identitat gràfica
Transparència
Certificacions i acreditacions
Contacte
Recerca
Àmbits de recerca i objectius científics
Àrees de Recerca
Projectes
Publicacions
Innovació
Aliances R+D+i
Activitats R+D+i
Serveis
Tecnologies i propietat industrial
Serveis de consultoria en finançament de la R+D+I
Start-ups i empreses participades
Clústers i associacions empresarials
Transferència
Actualitat
Contacte |
Català
English
Castellano
Contacte |
Català
English
Castellano
L’IRTA
Qui som
Organització
Consell Científic Assessor
Els centres IRTA
Pla Estratègic
Treballa a l’IRTA
Directori de professionals
Sala de premsa
Memòries anuals
Identitat gràfica
Transparència
Certificacions i acreditacions
Contacte
Recerca
Àmbits de recerca i objectius científics
Àrees de Recerca
Projectes
Publicacions
Innovació
Aliances R+D+i
Activitats R+D+i
Serveis
Tecnologies i propietat industrial
Serveis de consultoria en finançament de la R+D+I
Start-ups i empreses participades
Clústers i associacions empresarials
Transferència
Actualitat
Inici
Recerca
Projectes
Estratègies per a la millora de la cons...
PROJECTE
Estratègies per a la millora de la conservació i la sostenibilitat de productes carnis cuits ecològics envasats llestos pel consum
Data d'inici:
03/08/2021
Data fi:
30/10/2024
Codi Projecte:
I1341_12256
Acrònim:
GO: ECOCUIT
TIPUS PROJECTE
Projectes R+D Plurianyals
Programa
Qualitat i tecnologia alimentàries
Funcionalitat i seguretat alimentàries
Responsables
Lloret Fortuny, Elsa
elsa.lloret@irta.cat
COMPARTEIX
ENTITATS FINANÇADORES
Convocatòria
AJUTS COORDINACIÓ GRUPS OPERATIUS - 2021 - GO: ECOCUIT
Ciència per alimentar el futur.