PROJECTE

CURATS-VEGGIES – Desenvolupament d’anàlegs carnis d’embotits crus-curats i pernil curat

  • Data d'inici: 03/08/2021

  • Data fi: 30/09/2024

  • Codi Projecte: I1342_12258

  • Acrònim: GO CURATS-VEGGIES

TIPUS PROJECTE

  • Grups operatius

COMPARTEIX

L’objectiu d’aquest projecte innovador portat a terme per part d’un Grup Operatiu és desenvolupar una línia d’anàlegs carnis curats utilitzant excedents de cultius de varietats autòctones, tot prioritzant-ne la qualitat sensorial i nutricional.

Per assolir l’objectiu principal del projecte pilot, es realitzaran una sèrie d’activitats encaminades a la consecució dels objectius intermedis següents: identificació de diferents varietats de cultius amb les propietats òptimes pels desenvolupaments a realitzar, obtenció d’anàlegs carnis curats innovadors i segurs, i disseminació dels resultats al sector agroalimentari català i a la comunitat científica.

 


Actuació del Pla Estratègic de la PAC 2023-2027 cofinançada per:

Convocatòria

  • AJUTS COORDINACIÓ GRUPS OPERATIUS - 2021 - GO CURATS-VEGGIES
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.