PROJECTE

Cap a una sostenibilitat global de la producció porcina mitjançant estratègies alimentàries eficients, avaluació musculoesquelètica intel·ligent i actituds del consumidor

  • Data d'inici: 01/09/2022

  • Data fi: 28/02/2026

  • Codi Projecte: I1358_12997

  • Acrònim: SUSPORK

TIPUS PROJECTE

  • Projectes R+D Plurianyals

COMPARTEIX

L'objectiu general del projecte és contribuir a una producció porcina més sostenible actuant: (1) a nivell de granja, mitjançant l'optimització del fòsfor (P) de la dieta i avaluant-ne l'adequació en porcs de diferents sexes sense comprometre el benestar animal ni la qualitat de les canals i del producte final (característiques dels ossos, pes i composició) usant TC; (2) a nivell de societat, avaluant l'opinió dels consumidors sobre les estratègies proposades per millorar la sostenibilitat i entendre'n les demandes i el coneixement de la sostenibilitat de la producció porcina; i (3) a nivell global, considerant tots els aspectes avaluats prèviament mitjançant una anàlisi holístic i integral.

ENTITATS FINANÇADORES

Convocatòria

  • G.Conocimiento - Proyectos RTA 2021 - SUSPORK
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.