Tornar a podcast

Podria la ciutat autoabastir-se d’aliments cultivats d’aquesta manera? Això últim ho descobrirem de la mà de la investigadora de l’IRTA Carme Biel, que compartirà amb nosaltres les particularitats de cultivar als terrats d’una gran ciutat com Barcelona. També, viatjarem fins a la seu del districte de Sants-Montjuïc per conèixer el projecte Horts al Terrat, en marxa des del 2015, en què l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona cultiva enciams, bledes, tomàquets o pebrots als terrats d’edificis públics de la ciutat. Del projecte, en parlarem amb Núria Cardona, tècnica de persones amb discapacitat de Sants-Montjuïc, i amb la Merche i el Pep, dos dels horticultors que treballen en l’hort del terrat de la seu del districte.

Producció Local és un pòdcast de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) produït amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Producció Local a Spotify

Producció Local a Ivoox

Producció Local a Youtube

PUBLICAT EL

17/04/2023

COMPARTEIX

  • Parlem amb Carme Biel, Núria Cardona i la Merche i el Pep