Producció Local és un pòdcast de l'IRTA amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de Ràdio Caldes. Parlem de ciència i alimentació i dels reptes de futur de la nostra societat, i ho fem a partir de projectes i iniciatives de la ciutat de Barcelona.
Cada episodi inclou entrevistes sobre el terreny per conèixer projectes, iniciatives i realitats de Barcelona vinculades amb la temàtica de cadascun, que es complementen amb una entrevista en estudi a un/a expert/a de l’IRTA en aquell àmbit per aportar-hi una visió més profunda i global des del coneixement científic. “L’Objectiu de Producció Local és que, a partir d’exemples locals i propers a la nostra audiència, si més no geogràficament, puguem parlar dels reptes globals a què fa front la nostra societat”, explica Àngels Codina, directora i presentadora pel pòdcast. Per a Codina, Producció Local també és “una oportunitat per apropar a la ciutadania la ciència que hi ha darrere els nostres aliments, sovint poc coneguda”.
Producció Local consta de sis episodis, d’uns vint-i-cinc minuts de durada, que es publicaran cada dimarts a les següents plataformes: