Desplegar menú lateral

Pasteurización en frío

Serveis

1. Desenvolupament i validació de processos

 

    • Determinació del nivell òptim de pressió (de 100 a 650 MPa), temperatura de procés i temps del cicle.

 

    • Avaluació del comportament dels materials d’envasament processats per altes pressions.

 

    • Determinació de la vida comercial (shelf-life).

 

  • Challenge test microbiològic.

2. Avaluació de l’equivalència substancial (Legislació de Nous Productes – Novel Foods)

3. Innovació de productes

 

    • Augment de la vida comercial i de la seguretat microbiològica.

 

    • Preservació de les característiques sensorials i nutricionals.

 

    • Productes amb noves textures.

 

  • Proves de mercat i producció de petits lots.

 

Aplicacions

 

    • Higienització de peix i marisc crus (Anisakis, Vibrio, virus…).

 

    • Reducció del risc de Listeria (aliments llestos per al consum: pernil curat, embotits curats…).

 

    • Augment de la vida comercial de productes carnis cuits llescats.

 

    • Fruites, verdures i sucs.

 

  • Llet i productes derivats (formatge fresc, iogurt…).