Serveis
1. Tecnologia de Radiofreqüències
-
-
Descongelació on-line de matèries primeres.
-
-
-
Cocció al forn sense reacció Maillard (enfosquiment).
-
-
-
Estandarització i monitorització del procés (potència, temps, etc).
-
-
-
Procés d’avaluació de l’equivalència substancial per a l’aprovació legal de l’aplicació en cada aliment (Reglament NOVEL FOOD).
-
-
Innovació de productes.
2. Tecnologia de microones
-
-
Cocció on-line d’aliments envasats amb i sense motlle.
-
-
-
Estandarització i monitorització del procés (potència, temps, etc).
-
-
-
Procés d’avaluació de l’equivalència substancial per a l’aprovació legal de l’aplicació en cada aliment (Reglament NOVEL FOOD).
-
-
Innovació de productes.
3. Combinació de tractaments de radiofreqüències i microones
Aplicacions
-
-
Menjars preparats sense components massa cuits.
-
-
-
Comportament del material envasat sota condicions de tractament.
-
-
-
Proves de mercat i producció de petites sèries.
-
-
-
Descongelació de blocs de carn, peix i d’aliments en general.
-
-
-
Processat mínim de productes de fruites.
-
-
-
Escalfament ràpid de preparats culinaris.
-
-
-
Instruccions tècniques per a companyies de càtering.
-
-
-
Fregit sense oli.
-
-
-
Torrant de fruita seca.
-
- Pa de motlle sense crosta.