Desplegar menú lateral

Análisis de producto

Serveis

1. Anàlisi Químic

 

    • Valor Biològic i Nutricional, Composició d’ingredients, Additius.

 

    • Avaluació de l’equivalència substancial (bioequivalència).

 

    • Composició d’olis i greixos (àcids grassos, triglicèrids, lípids polars, esterols, colesterols, etc.)

 

    • Aminoàcids i proteïnes.

 

    • Carbohidrats.

 

    • Vitamines.

 

    • Oligoelements i minerals.

 

    • Classificació de les fibres musculars.

 

    • Estabilitat oxidativa.

 

  • ELISA (residus).

2. Anàlisi Físic

 

    • Anàlisi de Textura i Reologia.

 

    • Paràmetres tecno-funcionals (conductivitat, activitat aigua, capacitat de retenció d’aigua, espectres de color …)

 

  • Tomografia Computeritzada (distribució de la sal, moviment de l’aigua, etc.)

3. Anàlisi Microbiològic

 

    • Determinació de la contaminació general o específica de superfícies, productes alimentaris, ingredients i additius.

 

    • Estudis de vida útil comercial.

 

    • Estudis de vida útil segura (proves d’ inoculació de patògens i microbiologia predictiva).

 

    • Identificació de fonts de contaminació creuada.

 

    • Efectivitat de desinfectants i conservadors.

 

  • Detecció de microorganismes alterants i patògens.

 

Aplicacions

 

    • Components bioactius: fitosterols, flavonoides, pèptids, polifenols, glicosinolats, antioxidants, etc.

 

    • Lípids: perfil total d’àcids grassos (C4 a C24), àcids grassos n-6 i n-3, cis – trans – CLA, colesterol, àcids grassos trans. Triglicérids i colesterol.

 

    • Anàlisi de nutrients i additius: proteïna, greix, humitat, hidroxiprolina, carbohidrats, clorur, nitrats, nitrits, etc. (anàlisi clàssic, NIRS i NIT).

 

    • Aminoàcids essencials i perfil total d’aminoàcids.

 

    • Perfil proteínic d’aliments per electroforesi 2D.

 

    • Àcid fòlic, Vitamines E i C, Complex Vitamínic B.

 

    • Control de Qualitat.

 

    • Verificació dels plans APPCC.

 

    • Estudis “In situ” d’ingredients, additius, productes alimentaris, etc.

 

    • Estudis de validació.

 

  • Estabilitat de vitamines en processos tecnològics i matèries primeres.

Etiquetes: