Serveis
1. Anàlisi Químic
-
-
Valor Biològic i Nutricional, Composició d’ingredients, Additius.
-
-
-
Avaluació de l’equivalència substancial (bioequivalència).
-
-
-
Composició d’olis i greixos (àcids grassos, triglicèrids, lípids polars, esterols, colesterols, etc.)
-
-
-
Aminoàcids i proteïnes.
-
-
-
Carbohidrats.
-
-
-
Vitamines.
-
-
-
Oligoelements i minerals.
-
-
-
Classificació de les fibres musculars.
-
-
-
Estabilitat oxidativa.
-
-
ELISA (residus).
2. Anàlisi Físic
-
-
Anàlisi de Textura i Reologia.
-
-
-
Paràmetres tecno-funcionals (conductivitat, activitat aigua, capacitat de retenció d’aigua, espectres de color …)
-
-
Tomografia Computeritzada (distribució de la sal, moviment de l’aigua, etc.)
3. Anàlisi Microbiològic
-
-
Determinació de la contaminació general o específica de superfícies, productes alimentaris, ingredients i additius.
-
-
-
Estudis de vida útil comercial.
-
-
-
Estudis de vida útil segura (proves d’ inoculació de patògens i microbiologia predictiva).
-
-
-
Identificació de fonts de contaminació creuada.
-
-
-
Efectivitat de desinfectants i conservadors.
-
-
Detecció de microorganismes alterants i patògens.
Aplicacions
-
-
Components bioactius: fitosterols, flavonoides, pèptids, polifenols, glicosinolats, antioxidants, etc.
-
-
-
Lípids: perfil total d’àcids grassos (C4 a C24), àcids grassos n-6 i n-3, cis – trans – CLA, colesterol, àcids grassos trans. Triglicérids i colesterol.
-
-
-
Anàlisi de nutrients i additius: proteïna, greix, humitat, hidroxiprolina, carbohidrats, clorur, nitrats, nitrits, etc. (anàlisi clàssic, NIRS i NIT).
-
-
-
Aminoàcids essencials i perfil total d’aminoàcids.
-
-
-
Perfil proteínic d’aliments per electroforesi 2D.
-
-
-
Àcid fòlic, Vitamines E i C, Complex Vitamínic B.
-
-
-
Control de Qualitat.
-
-
-
Verificació dels plans APPCC.
-
-
-
Estudis “In situ” d’ingredients, additius, productes alimentaris, etc.
-
-
-
Estudis de validació.
-
- Estabilitat de vitamines en processos tecnològics i matèries primeres.