S’obre el període d’inscripció del XVII Curs Internacional en Tecnologia de Productes Carnis
El Curs Internacional en Tecnologia de Productes Carnis és un programa consolidat al sector i centrat en la modernització i industrialització de la indústria càrnia.
El 40% de les classes són pràctiques i per tant, s’ofereix un repàs molt exhaustiu de l’obtenció de la matèria primera, l’elaboració, l’envasat i les tecnologies de processament i tendències industrials.
El curs es desenvolupa a Monells (Girona) des del 17 de setembre fins el 5 d’octubre i està destinat a professionals que centrin la seva activitat en producció, I+D, qualitat o ventes provinents d’empreses càrnies, centres tecnològics o d’investigació i empreses proveïdores de serveis relacionats amb el sector.
L’edició d’enguany es compon per tres mòduls que es poden cursar conjuntament o per separat: Tecnologia i qualitat de la carn i productes carnis frescos, Tecnologia de productes carnis i embotits crus-curats i conservats en sal i Tecnologia de productes carnis cuits.
Aquest curs està parcialment bonificat per la FUNDAE i rebran un 10% de descompte totes aquelles empreses que tinguin més d’una persona inscrita al mateix mòdul, així com també, aquelles empreses que tinguin un contracte de I+D signat amb l’IRTA a partir de l’1 de gener de 2017.
Les places són limitades i és necessària la inscripció prèvia.
Consulta la web del curs per més informació!