Desplegar menú lateral

Validació de desinfecció microbiològica

Avaluació de la inactivació o eliminació de virus o bacteris atenent a la demanda de clients públics i privats. Els informes d’experts sobre problemes d’inactivació microbiana o bioseguretat, gestió d’instal·lacions de biocontenció o capacitats d’inactivació també estan disponibles a petició.

 

  • Dissenyar l’estudi de validació atenent a la naturalesa específica del producte a provar.
  • Avaluació de la inactivació o eliminació de virus i bacteris per desinfectants, antisèptics o processos de descontaminació o en qualsevol altra etapa d’un procés de fabricació definit.
  • Realització i validació dels procediments d’inactivació microbiana.
  • IRTA-CReSA recull una àmplia gamma de patògens (SARS-CoV, SARS-CoV-2, virus Chikungunya, virus de la pesta porcina africana, virus de la pesta porcina clàssica, entre d’altres) que pertanyen a col·leccions de cultius però també aïllats de camp.
  • Tot l’equip utilitzat en estudis d’inactivació es manté completament seguint la normativa GLP.
  • La normativa de qualitat GLP també afecta la resta d’activitats relatives a l’estudi: protocol, problemes d’esmenes, tractament de dades i informes finals.
  • Estudis sotmesos a confidencialitat i seguint les directrius europees específiques pel que fa al disseny, contribució i interpretació d’estudis que validin la inactivació i eliminació de virus.
  • L’IRTA-CReSA pot proporcionar informes d’experts sobre procediments d’inactivació, avaluació de riscos virals per al material inicial i productes finals, etc.
  • Els informes d’experts sobre problemes de bioseguretat, gestió d’instal·lacions i capacitats d’inactivació també estan disponibles a petició.

 

Exemples d’èxits anteriors

– Estudis de validació de la inactivació viral per a diverses empreses derivades de la sang i altres empreses farmacèutiques.

– Redacció d’informes d’experts sobre seguretat viral de matèries primeres o materials de partida.

– Elaboració d’informes de validació que confirmen les capacitats d’inactivació viral d’un pas de fabricació específic.

 

Descarrega tots els serveis de l’IRTA-CReSA (PDF)

Revisa aquest camp

Revisa aquest camp

Revisa aquest camp

S'ha enviat correctament
No s'ha pogut enviar correctament, prova en un altre moment