Serveis
1. Tecnologia de cocció
- Seguiment on-line de temperatures de forns i de microones.
- Mètodes de pasteurització i esterilització.
2. Condicions de salat i d’assecat/maduració d’acord amb les característiques de les matèries primeres
- Reducció de sodi.
- Penetració i distribució del sodi (anàlisi per tomografia computeritzada).
- Minimització de l’encrostat.
- Revisió i optimització de les condicions dels assecadors (RH, T, Flux d’aire).
3. Millora i control de la seguretat i atributs sensorials de la carn i dels productes del peix curats
- Disseny de cultius “starter” (iniciadors).
- Bioconservació (contra Listeria monocytogenes, S.aureus, Salmonella, E.coli, …).
- Traçabilitat de cultius iniciadors (sondes gèniques, probes de provocació).
- Proves sensorials i de consumidors (veieu full d’Anàlisi del sabor).
4. Noves tecnologies d’assecat i maduració
- Sistema d’assecat ràpid® (Quick Drying System®).
- Assecador dinàmic® (Dynamic Drier®).
5. Ingredients i additius funcionals
- Proves de nous ingredients i additius.
6. Envasat actiu i intel·ligent d’aliments cuits i curats; optimització del MAP i determinació de la vida útil
- Nous materials i sistemes d’envasat.
- Bioactive interliver® per a productes envasats en llesques.
7. Innovació i millora de productes
- Resolució de problemes tècnics.
- Millora de la funcionalitat dels additius.
- Millora de les condicions d’assecat.
- Millora de l’estandardització de matèries primeres.
- Aplicació de nous additius i tecnologies.
- Millora de la seguretat.
8. Ingredients i additius funcionals
9. Lloguer/leasing d’una planta completament equipada per a la producció de tota mena de productes i menjars preparats amb vegetals, carns i peix