Desplegar menú lateral

Qualitat de la canal porcina i mètodes de classificació

Serveis

1. Paràmetres físics per a la predicció de la qualitat de les matèries primeres

  • Sondes semiautomàtiques on-line (Fat-O-Meter, Ultrafom, etc.)
  • Mètodes on-line completament automàtics (Autofom, VCS2000, etc.)
  • Tomografia computeritzada.

2. Avaluació de la canal porcina

  • Avaluació de las proteïnes i lípids de la canal.
  • Composició i proporció dels talls primaris i de la canal mitjançant especejament o tomografia computeritzada.

3. Avaluació in vivo dels teixits del cos de l’animal per tomografia computeritzada

  • Greix intramuscular, espessors i àrees de greix i múscul, etc.
  • Avaluació del contingut i distribució del greix i del magre.

Aplicacions

  • Avaluació de la millora genètica en porcí.
  • Determinació in vivo del greix intramuscular.
  • Validació de sondes de determinació on-line del greix intramuscular.
  • Patrons de distribució dels diferents teixits del cos, depenent de l’edat, el sexe, la genètica, la dieta, etc.