Serveis
1. Desenvolupament i validació de processos
- Determinació del nivell òptim de pressió (de 100 a 650 MPa), temperatura de procés i temps del cicle.
- Avaluació del comportament dels materials d’envasament processats per altes pressions.
- Determinació de la vida comercial (shelf-life).
- Challenge test microbiològic.
2. Avaluació de l’equivalència substancial (Legislació de Nous Productes – Novel Foods)
3. Innovació de productes
- Augment de la vida comercial i de la seguretat microbiològica.
- Preservació de les característiques sensorials i nutricionals.
- Productes amb noves textures.
- Proves de mercat i producció de petits lots.
Aplicacions
- Higienització de peix i marisc crus (Anisakis, Vibrio, virus…).
- Reducció del risc de Listeria (aliments llestos per al consum: pernil curat, embotits curats…).
- Augment de la vida comercial de productes carnis cuits llescats.
- Fruites, verdures i sucs.
- Llet i productes derivats (formatge fresc, iogurt…).