Desplegar menú lateral

Insectes i àcars per al control biològic: producció i control de qualitat

La utilització del control biològic de plagues ha anat en augment a causa de la creixent demanda social per reduir l’impacte dels productes fitosanitaris en el medi ambient i en la salut dels consumidors. En molts casos, aquest control biològic es basa en la introducció d’enemics naturals, parasitoides i/o depredadors que es produeixen en cries massives, en els conreus. Per a que aquests enemics naturals siguin eficaços cal que tinguin una qualitat òptima que els permeti desenvolupar-se i reproduir-se en condicions de camp en finques comercials, i que la seva producció sigui rendible econòmicament.

El servei que oferim és d’interès per a empreses, cooperatives i associacions de productors que vulguin posar en marxa i millorar la producció de depredadors i parasitoides per a utilitzar-los en programes de control de plagues. També és d’interès per a tots els que desitgin conèixer la qualitat dels enemics naturals produïts en unitats de cria massiva, tant en el punt de producció o venta com en el punt on seran alliberats.

Disposem de les instal·lacions necessàries (cambres climàtiques, material de cria, etc.) per fer tant assaigs de laboratori com assaigs d’escalat per passar les cries d’insectes i àcars a escala comercial.

Serveis

›› Assessorament en el procés de producció d’insectes i àcars, adaptant i simplificant els protocols de cria.
›› Posada a punt de cries d’insectes i àcars plaga, parasitoides i depredadors. Selecció de substrats òptims de posta i comparació de fonts alternatives d’aliments per a incrementar el rendiment de la cria, millora de la qualitat de la producció i optimització dels recursos.
›› Escalat de cries de laboratori a cries comercials.
›› Control de qualitat d’insectes i àcars produïts en cries comercials.

Aplicacions

Empreses, cooperatives, associacions i/o particulars:
›› Que produeixin o vulguin produir insectes i àcars massivament i que necessitin desenvolupar nous protocols de cries o bé millorar els ja establerts.
›› Que vulguin realitzar un control de qualitat dels insectes i àcars que produeixen.
›› Per a usuaris d’enemics naturals, que vulguin controlar la qualitat dels insectes o els àcars adquirits.

Revisa aquest camp

Revisa aquest camp

Revisa aquest camp

S'ha enviat correctament
No s'ha pogut enviar correctament, prova en un altre moment