Serveis
1. Tecnologia de Radiofreqüències
- Descongelació on-line de matèries primeres.
- Cocció al forn sense reacció Maillard (enfosquiment).
- Estandarització i monitorització del procés (potència, temps, etc).
- Procés d’avaluació de l’equivalència substancial per a l’aprovació legal de l’aplicació en cada aliment (Reglament NOVEL FOOD).
- Innovació de productes.
2. Tecnologia de microones
- Cocció on-line d’aliments envasats amb i sense motlle.
- Estandarització i monitorització del procés (potència, temps, etc).
- Procés d’avaluació de l’equivalència substancial per a l’aprovació legal de l’aplicació en cada aliment (Reglament NOVEL FOOD).
- Innovació de productes.
3. Combinació de tractaments de radiofreqüències i microones
Aplicacions
- Menjars preparats sense components massa cuits.
- Comportament del material envasat sota condicions de tractament.
- Proves de mercat i producció de petites sèries.
- Descongelació de blocs de carn, peix i d’aliments en general.
- Processat mínim de productes de fruites.
- Escalfament ràpid de preparats culinaris.
- Instruccions tècniques per a companyies de càtering.
- Fregit sense oli.
- Torrant de fruita seca.
- Pa de motlle sense crosta.