Desplegar menú lateral

Descongelació electromagnètica, cocció i pasteurització

Serveis

1. Tecnologia de Radiofreqüències

  • Descongelació on-line de matèries primeres.
  • Cocció al forn sense reacció Maillard (enfosquiment).
  • Estandarització i monitorització del procés (potència, temps, etc).
  • Procés d’avaluació de l’equivalència substancial per a l’aprovació legal de l’aplicació en cada aliment (Reglament NOVEL FOOD).
  • Innovació de productes.

 

2. Tecnologia de microones

  • Cocció on-line d’aliments envasats amb i sense motlle.
  • Estandarització i monitorització del procés (potència, temps, etc).
  • Procés d’avaluació de l’equivalència substancial per a l’aprovació legal de l’aplicació en cada aliment (Reglament NOVEL FOOD).
  • Innovació de productes.

 

3. Combinació de tractaments de radiofreqüències i microones

Aplicacions

  • Menjars preparats sense components massa cuits.
  • Comportament del material envasat sota condicions de tractament.
  • Proves de mercat i producció de petites sèries.
  • Descongelació de blocs de carn, peix i d’aliments en general.
  • Processat mínim de productes de fruites.
  • Escalfament ràpid de preparats culinaris.
  • Instruccions tècniques per a companyies de càtering.
  • Fregit sense oli.
  • Torrant de fruita seca.
  • Pa de motlle sense crosta.