Desplegar menú lateral

Control Integrat de Plagues a la Indústria Agroalimentària

En els darrers anys s’ha produït un canvi molt important en el control de les plagues que afecten a les matèries primeres, als aliments elaborats i a les instal·lacions on es processen. Les empreses agroalimentàries estan incorporant noves tecnologies més eficients i més respectuoses amb el medi ambient i la salut de les persones. Aquesta adaptació passa per la implementació de programes de Maneig Integrat de Plagues (MIP) que donin prioritat a les accions preventives, i es reservin les mesures de control, siguin físiques, químiques o biològiques, per als casos estrictament necessaris.

Amb aquest servei es proporciona assessorament a les empreses del sector agroalimentari en l’ús d’aquestes noves tecnologies i en la difusió del MIP.

Serveis

›› Realització de projectes de recerca, innovació i transferència de tecnologia per a la indústria agroalimentària.
›› Assessorament en MIP.
›› Demostracions de tècniques alternatives de control de plagues alternatives: atmosferes modificades, tractaments tèrmics, mostreig, etc.
›› Formació de personal tècnic mitjançant seminaris, cursos i conferències sobre MIP i aplicació de gasos per al control de plagues.

Aplicacions

›› Identificació de punts crítics.
›› Identificació de plagues d’insectes i/o àcars.
›› Proves de demostració de tècniques MIP.
›› Assaigs de laboratori i/o industrials.

Revisa aquest camp

Revisa aquest camp

Revisa aquest camp

S'ha enviat correctament
No s'ha pogut enviar correctament, prova en un altre moment