La Tomografia Computeritzada (TC) és una tecnologia que permet la determinació de la composició de les canals de manera no invasiva i, per tant, el seu ús és d’interès per als diversos participants del sector carni.
Adaptació de la TC
Les imatges obtingudes amb la TC es poden tractar directament mitjançant programari específica per al a seva avaluació (VisualPork), mitjançant tècniques estadístiques avançades o combinant ambdues metodologies, per obtenir els paràmetres desitjats.
Aplicacions
- Composició de la canal porcina i dels seus talls.
- Calibració d’equips automàtics de classificació de canals de porcí.
- Avaluació de la qualitat de la canal.
- Determinació del greix intramuscular.
Serveis
- Avaluació i caracterització de canals porcines: contingut de magre, gruix, àrees, volums, perímetres, etc.
- Calibració d’equips de classificació.
- Determinació del greix intramuscular i vetes
- Optimització de la cadena porcina mitjançant la classificació dels talls primaris per a un posterior processament adient a les seves característiques.