Serveis
- Extracció lliure de dissolvents i enriquiment de sabors per SBSE (Stir Bar Sorptive Extraction – Twister Method / Extracció de barra per desorció tèrmica – Mètode Twister). Extracció sense dissolvents i enriquiment de sabors per SPME (Solid-Phase Micro-Extraction / Microextracció en fase sòlida).
- Mètode Headspace (Espai de cap) Dinàmic i Estàtic.
- Identificació de components volàtils del sabor per cromatografia de gasos capil·lar i detecció per espectrometria de massa (GC/MS i GC/MS/MS).
- Determinació de traces de sabors a través d’anàlisi per dispositiu olfactiu: Detecció dels components individuals per a operadors entrenats, emissions separades en temps i caracterització.
- Identificació, aïllament i quantificació de components no volàtils del sabor per Cromatografia de Líquids d’alt rendiment i Espectrometria de massa (HPLC/ MS i UPLC/MS/MS).
- Avaluació de Perfil de Sabor per experts en l’avaluació sensorial.
Aplicacions
- Determinació de sabors i sabors desagradables en matèries primeres i productes finals de comestibles ( Substàncies Maillard, sabors anyencs, ranciesa, olor sexual, …)
- Generació de sabors durant el procés de fabricació depenent dels paràmetres del procés i dels ingredients.
- Avaluació i determinació de dosis de nous additius de sabor segons la matriu de l’aliment i el procés tecnològic.
- Vida útil del sabor segons els diferents materials, condicions tecnològiques i atmosferes de l’envasat dels aliments.