Desplegar menú lateral

Anàlisi de producte

Serveis

1. Anàlisi Químic

  • Valor Biològic i Nutricional, Composició d’ingredients, Additius.
  • Avaluació de l’equivalència substancial (bioequivalència).
  • Composició d’olis i greixos (àcids grassos, triglicèrids, lípids polars, esterols, colesterols, etc.)
  • Aminoàcids i proteïnes.
  • Carbohidrats.
  • Vitamines.
  • Oligoelements i minerals.
  • Classificació de les fibres musculars.
  • Estabilitat oxidativa.
  • ELISA (residus).

2. Anàlisi Físic

  • Anàlisi de Textura i Reologia.
  • Paràmetres tecno-funcionals (conductivitat, activitat aigua, capacitat de retenció d’aigua, espectres de color …)
  • Tomografia Computeritzada (distribució de la sal, moviment de l’aigua, etc.)

3. Anàlisi Microbiològic

  • Determinació de la contaminació general o específica de superfícies, productes alimentaris, ingredients i additius.
  • Estudis de vida útil comercial.
  • Estudis de vida útil segura (proves d’ inoculació de patògens i microbiologia predictiva).
  • Identificació de fonts de contaminació creuada.
  • Efectivitat de desinfectants i conservadors.
  • Detecció de microorganismes alterants i patògens.

Aplicacions

  • Components bioactius: fitosterols, flavonoides, pèptids, polifenols, glicosinolats, antioxidants, etc.
  • Lípids: perfil total d’àcids grassos (C4 a C24), àcids grassos n-6 i n-3, cis – trans – CLA, colesterol, àcids grassos trans. Triglicérids i colesterol.
  • Anàlisi de nutrients i additius: proteïna, greix, humitat, hidroxiprolina, carbohidrats, clorur, nitrats, nitrits, etc. (anàlisi clàssic, NIRS i NIT).
  • Aminoàcids essencials i perfil total d’aminoàcids.
  • Perfil proteínic d’aliments per electroforesi 2D.
  • Àcid fòlic, Vitamines E i C, Complex Vitamínic B.
  • Control de Qualitat.
  • Verificació dels plans APPCC.
  • Estudis “In situ” d’ingredients, additius, productes alimentaris, etc.
  • Estudis de validació.
  • Estabilitat de vitamines en processos tecnològics i matèries primeres.

Etiquetes: