Serveis
- Caracterització físico-química de grans i farines.
- Avaluació de les propietats plàstiques i reològiques de la massa.
- Caracterització genètica de les proteïnes de reserva del gra.
- Condicionament i mòlta de mostres de farratges per a l’anàlisi i quantificació de matèria seca.
Anàlisis disponibles
- Humitat.
- Pes específic.
- Contingut de proteïna en gra i farina.
- Contingut de cendres.
- Rendiment en la mòlta.
- Color del gra i de la sèmola.
- Vitrositat.
- Biometria, perlat i blancor en l’arròs.
- Força del gluten (test de sedimentació).
- Activitat a-amilàsica (índex de caiguda).
- Determinacions reològiques (alveograma).
- Electroforesi de prolamines.
Aplicacions
- Avaluació de varietats i línies avançades.
- Determinació dels efectes de noves pràctiques agronòmiques.
- Control de la qualitat en la petita i mitjana empresa.