Desplegar menú lateral

Anàlisi de la qualitat en cereals i farratges

 

Serveis

  • Caracterització físico-química de grans i farines.
  • Avaluació de les propietats plàstiques i reològiques de la massa.
  • Caracterització genètica de les proteïnes de reserva del gra.
  • Condicionament i mòlta de mostres de farratges per a l’anàlisi i quantificació de matèria seca.

 

Anàlisis disponibles

  • Humitat.
  • Pes específic.
  • Contingut de proteïna en gra i farina.
  • Contingut de cendres.
  • Rendiment en la mòlta.
  • Color del gra i de la sèmola.
  • Vitrositat.
  • Biometria, perlat i blancor en l’arròs.
  • Força del gluten (test de sedimentació).
  • Activitat a-amilàsica (índex de caiguda).
  • Determinacions reològiques (alveograma).
  • Electroforesi de prolamines.

Aplicacions

  • Avaluació de varietats i línies avançades.
  • Determinació dels efectes de noves pràctiques agronòmiques.
  • Control de la qualitat en la petita i mitjana empresa.