Desplegar menú lateral
27/06/2018

Transferència de resultats del Grup Operatiu sobre l’extensió de la vida útil comercial en refrigeració de carn de vaquí

 

El Grup Operatiu “Extensió de la vida útil comercial en refrigeració de peces de carn de vaquí, envasades al buit, fins a 84 dies, per a exportació” presenta alguns dels seus resultats a través de 2 documents.

Bones pràctiques: Granja, escorxador i Sala de desfer
Resultats dels Grups Operatius 2015

L’objectiu d’aquest projecte ha estat assolir l’extensió fins a 84 dies de la vida útil comercial, en refrigeració, de peces de carn de vaquí envasades al buit per a l’exportació. Per fer-ho, s’han reproduït les condicions reals de transport de la mercaderia en un contenidor instal·lat a Vic, a través del qual s’han monitoritzat diversos paràmetres com la llum i la temperatura. L’IRTA ha estat l’encarregat d’analitzar al laboratori la qualitat de la carn des del punt de vista microbiològic i fisicoquímic.

Aquest projecte forma part dels Grups Operatius 2015-2017 impulsats pel Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya. Els Grups Operatius consisteixen en l’associació de diversos socis amb interessos comuns entorn a un projecte d’innovació específic i pràctic.