Desplegar menú lateral
04/05/2022

Una delegació del Govern de Nova Escòcia visita el centre de la Ràpita

El 28 d’abril el centre IRTA la Ràpita va rebre la visita d’una delegació del Govern de Nova Escòcia (Canadà) per conèixer la recerca que hi desenvolupen els programes d’Aqüicultura i Aigües marines i continentals.

El delegat institucional de l’IRTA a les Terres de l’Ebre, José Miguel Campos, va ser l’encarregat d’oferir una primera presentació de l’Institut. Després, el cap del programa Aqüicultura, Enric Gisbert, i el del programa Aigües marines i continentals, Jorge Diogène, van explicar les tasques de recerca i transferència de coneixement que duen a terme. També van conèixer la innovació que duen a terme de la mà de l’investigador Neil Duncan i el responsable de desenvolupament de negoci d’Aqüicultura Cristóbal Aguilera.

Per part de la delegació canadenca hi van assistir Kimberly Forsyth, directora de Desenvolupament empresarial del Departament de Pesca i Aqüicultura, i April Home, viceministra de Pesca i Aqüicultura.

D’esquerra a dreta: Enric Gisbert, Jorge Diogène, José Miguel Campos, Kimberly Forsyth, April Home, Neil Duncan i Cristòbal Aguilera

La visita va acabar amb un recorregut per les instal·lacions del centre, en una jornada que va esdevenir una bona oportunitat per establir noves relacions i vincles amb Canadà.