Desplegar menú lateral
04/07/2017

Què en saps de la Producció Integrada?

El projecte europeu EUCLID recull informació sobre els hàbits d’alimentació dels consumidors i la seva predisposició a comprar fruita i verdura obtinguda amb aquest mètode

El projecte europeu EUCLID vol recollir informació sobre els hàbits d’alimentació dels consumidors i la seva predisposició a comprar fruita i verdura obtinguda amb mètodes de Producció Integrada (PI).

Per això, us demanem la vostra col·laboració en el projecte responent a l’enquesta anònima que trobareu en els següents enllaços:

El projecte EUCLID està finançat pel programa H2020 de la Unió Europea. El seu objectiu és desenvolupar nous mètodes de gestió integrada de plagues i poder millorar l’intercanvi de productes agrícoles entre Europa i Xina. El projecte EUCLID reuneix investigadors de cinc països europeus que, conjuntament amb els de Xina, volen donar suport científic a les polítiques d’ambdues regions per reduir l’ús de fitosanitaris. Aquestes polítiques pretenen millorar la qualitat dels productes agrícoles i l’impacte ambiental de la producció agrària, i reduir els riscos associats a la utilització dels productes fitosanitaris per als consumidors i els treballadors del camp.