Desplegar menú lateral

SUSPORK: Cap a una sostenibilitat global de la producció porcina mitjançant estratègies alimentàries eficients, avaluació musculoesquelètica intel·ligent i actituds del consumidor

Data d'inici: 01/09/2022 Data de fi: 31/08/2025
Programa responsable: Qualitat i tecnologia alimentàries

Investigador principal:

Entitats finançadores:

L’objectiu general del projecte és contribuir a una producció porcina més sostenible actuant: (1) a nivell de granja, mitjançant l’optimització del fòsfor (P) de la dieta i avaluant-ne l’adequació en porcs de diferents sexes sense comprometre el benestar animal ni la qualitat de les canals i del producte final (característiques dels ossos, pes i composició) usant TC; (2) a nivell de societat, avaluant l’opinió dels consumidors sobre les estratègies proposades per millorar la sostenibilitat i entendre’n les demandes i el coneixement de la sostenibilitat de la producció porcina; i (3) a nivell global, considerant tots els aspectes avaluats prèviament mitjançant una anàlisi holístic i integral.