SEAFOODTOMORROW: Productes del mar nutritius, segurs i sostenibles per als consumidors del demà
Desplegar menú lateral
Data d'inici:
01/11/2017
Data de fi:
31/10/2020
Programa responsable:
Aqüicultura
Investigador principal:
Entitats finançadores:
Els objectius del programa són:
- Demostrar i aplicar les solucions de SEAFODTOMORROW al mercat mitjançant la col·laboració amb panells de consumidors i escoles culinàries.
- Assegurar que aquestes solucions seran àmpliament emprades tot considerant els costos, l’ús d’aigua i energia, l’acceptació del mercat, riscs, oportunitats i incerteses en tot el procés des del cultiu fins als productes finals.
- Promoure la consciència dels consumidors en la qualitat i seguretat del peix i marisc a Europa mitjançant eines efectives de comunicació i promoció, tot permetent els consumidors prendre decisions informades, en particular a través del desenvolupament d’una eina de comunicació als consumidors del risc-benefici.
- Recolzar el desenvolupament de sistemes adaptatius de governança i gestió Europeus relacionats amb les solucions implementades en els sectors del Creixement Blau, incloent-hi les bases per a una certificació de la qualitat del peix i marisc.