Desplegar menú lateral

SEAFOODTOMORROW: Productes del mar nutritius, segurs i sostenibles per als consumidors del demà

Data d'inici: 01/11/2017 Data de fi: 31/10/2020
Programa responsable: Aqüicultura

Investigador principal:

Entitats finançadores:

Els objectius del programa són:

  1. Demostrar i aplicar les solucions de SEAFODTOMORROW al mercat mitjançant la col·laboració amb panells de consumidors i escoles culinàries.
  2. Assegurar que aquestes solucions seran àmpliament emprades tot considerant els costos, l’ús d’aigua i energia, l’acceptació del mercat, riscs, oportunitats i incerteses en tot el procés des del cultiu fins als productes finals.
  3. Promoure la consciència dels consumidors en la qualitat i seguretat del peix i marisc a Europa mitjançant eines efectives de comunicació i promoció, tot permetent els consumidors prendre decisions informades, en particular a través del desenvolupament d’una eina de comunicació als consumidors del risc-benefici.
  4. Recolzar el desenvolupament de sistemes adaptatius de governança i gestió Europeus relacionats amb les solucions implementades en els sectors del Creixement Blau, incloent-hi les bases per a una certificació de la qualitat del peix i marisc.

Web del projecte: 

Etiquetes: