Desplegar menú lateral

REDHOTGEN 2 - Regulació genètica i fisiològica del desenvolupament del color vermell de la pell en pomes sota ambients d'alta temperatura: eines genètiques per desenvolupar la tolerància al calor de les pomes de color vermell

Data d'inici: 01/03/2012 Data de fi: 31/05/2015
Programa responsable: Fructicultura

Investigador principal:

Identificar els gens relacionats amb l’expressió del desenvolupament del color vermell soja altes temperatures i desenvolupar marcadors genètics apropiats per utilitzar en programes de producció per a cultivars de noves pomes combinant el color vermell intens de la pell i les grans propietats nutracèutiques a més d’un menjar d’alta qualitat.

Els nous cultivars milloraran primer la competitivitat econòmica de la indústria de la poma de la UE en els països del Sud d’Europa i, posteriorment, cap al nord, a mida que els canvis de clima afecten la qualitat de les varietats existents i noves que creixen aquí. L’aparença millorada de les pomes serà un factor clau, que junt amb el menjar de qualitat incrementarà el consum de la fruita amb propietats que milloren la salut i, per consegüent, milloren la salut dels ciutadans europeus.

Etiquetes: