Desplegar menú lateral

Grup Operatiu OPTICARN - Optimització de les condicions d'emmagatzematge de la carn de diferents especies per millorar la qualitat sensorial i la vida útil, aplicant protocols específics de maduració

Data d'inici: 19/05/2022 Data de fi: 30/09/2024
Programa responsable: Qualitat i tecnologia alimentàries

Entitats finançadores:

Projecte finançat a través de l’Operació 16.01.01 de Cooperació per a la innovació del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2022.

El grup operatiu OPTICARN està format pel consorci d’empreses: MAFRICA, com a líder, MONCAAD, com a membre beneficiari, ANAFRIC , com a membre no beneficiari, i IRTA, com a centre tecnològic i coordinador.

L’objectiu principal del projecte és optimitzar les condicions d’emmagatzematge de la carn de diferents especies (boví, oví, porcí i conill) per millorar-ne la qualitat sensorial i la vida útil, mitjançant estratègies de maduració innovadores adequades a cada cas.