Desplegar menú lateral

Grup Operatiu ECOCUIT - Estratègies per a la millora de la conservació i la sostenibilitat de productes carnis cuits ecològics envasats llestos pel consum

Data d'inici: 19/05/2022 Data de fi: 30/09/2024
Programa responsable: Qualitat i tecnologia alimentàries

Entitats finançadores:

Projecte finançat a través de l’Operació 16.01.01 de Cooperació per a la innovació del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2022.

El grup operatiu ECOCUIT està format pel consorci d’empreses: EMBOTITS MONELLS, com a líder, LA CHARCUTERIA ALEMANA-SCHARA, com a membre beneficiari, FECIC, com a membre no beneficiari, i IRTA, com a centre tecnològic i coordinador.

L’objectiu principal del projecte és capacitar les empreses elaboradores de productes carnis de les estratègies necessàries per al desenvolupament de productes carnis cuits ecològics envasats llestos per al consum que permetin satisfer les demandes del consumidor quant a “etiqueta neta”, vida útil i sostenibilitat al llarg de la cadena de valor.