Desplegar menú lateral

Grup Operatiu CURATS-VEGGIES - Desenvolupament d’anàlegs carnis d’embotits crus-curats i pernil curat

Data d'inici: 19/05/2022 Data de fi: 30/09/2024
Programa responsable: Qualitat i tecnologia alimentàries

Entitats finançadores:

Projecte finançat a través de l’Operació 16.01.01 de Cooperació per a la innovació del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2022.

El grup operatiu CURATS-VEGGIES està format pel consorci d’empreses: NOEL ALIMENTARIA, com a líder, PERNILS LLÉMENA, com a membre beneficiari, NOMEN, GLU10-BAN i DOP FESOLS DE SANTA PAU, com a membres no beneficiaris, i IRTA, com a centre tecnològic i coordinador.

L’objectiu principal del projecte és el desenvolupament d’una línia d’anàlegs carnis curats utilitzant excedents de cultius de varietats autòctones, tot prioritzant-ne la qualitat sensorial i nutricional.