ECO-FARRATGES: Avaluació de la tècnica de la sotasembra de farratges d'hivern en blat de moro per a la millora de la producció farratgera ecològica
Desplegar menú lateral

Data d'inici:
01/05/2021
Data de fi:
30/09/2022
Programa responsable:
Cultius extensius sostenibles
Investigador principal:
Entitats finançadores:
L’objectiu general d’aquesta proposta és avaluar la millora de la
productivitat farratgera anual d’aquest sistema productiu (blat de moro i
cultiu farratger d’hivern), en termes de rendiment i qualitat, mitjançant
l’avançament del cultiu d’hivern amb la seva sotasembra en blat de moro,
en les condicions agro-climàtiques d’una zona de producció
representativa de Girona. El projecte persegueix, a més, determinar quin
és l’efecte de la pràctica de la sotasembra del cultiu d’hivern per controlar
el desenvolupament de males herbes en blat de moro en les condicions
de l’estudi.