DietaPYR2: Innovacions aplicades a la cadena productiva pirinenca de boví per valoritzar una carn identificable pel consumidor
Desplegar menú lateral
Data d'inici:
01/01/2018
Data de fi:
31/12/2021
Programa responsable:
Qualitat i tecnologia alimentàries
Investigador principal:
Entitats finançadores:
“El projecte està cofinançat al 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament regional (FEDER) a través del Programa Interreg V A Espanya/França/Andorra – (POCTEFA 2014-2020).
L’objectiu de POCTEFA és reforçar la integració econòmica i social de la zona fronterera Espanya-França-Andorra. El vostre ajut es concentra en el desenvolupament d’activitats econòmiques, socials i mediambientals transfrontereres a través d’estratègies conjuntes a favor del desenvolupament territorial sostenible.”
L’objectiu del projecte Dieta PYR2 és el de cooperar entre centres d’R+D+i i associacions de ramaders, carnissers i hostalers per tal que permeti l’intercanvi de coneixements relacionats amb la producció i comercialització de la carn de boví produïda als Pirineus amb races autòctones.
La cooperació entre actors del territori es reforça a l’estar involucrats com a socis centres de recerca, centres de transferència i associacions de productors i comercialitzadors.
Web del projecte:
|