Desplegar menú lateral

CIRCUL-A-BILITY: Repensant l'envasat per a les cadenes de subministrament d'aliments circulars i sostenibles

Data d'inici: 29/10/2020 Data de fi: 28/10/2024
Programa responsable: Qualitat i tecnologia alimentàries

Entitats finançadores:

Els objectius del projecte són:

  1. Generar una xarxa multidisciplinària per compartir coneixement; això s’aconseguirà coordinant reunions i comparant resultats i bones pràctiques entre disciplines. Això també contribuirà a la promoció de la diversitat cultural de la UE fomentant la creació de xarxes entre diferents investigadors, diversos en edat, experiència i procedència geogràfica, tipus d’institució de recerca, formació industrial i patrimoni cultural.
  2. Desenvolupar una comprensió comuna, harmonitzar metodologies,
    identificar llacunes per a la creació de coneixement i crear consens científic, facilitar l’adopció de les millors pràctiques. Això també comportarà la co-creació de noves solucions sostenibles, ja que l’acció plantejarà un nou enfocament holístic de la circularitat i la sostenibilitat dels productes alimentaris.
  3. Coordinar el desenvolupament / formació dels Early Carear Investigators (ECI) amb un nou enfocament circular en el disseny d’envasos d’aliments. S’assegurarà l’equilibri de gènere.
  4. Convertir-se en un centre per a responsables polítics i usuaris finals,
    establint una plataforma de comunicació que vinculi ciència, productors, indústria, pimes, ONG, responsables de polítiques de mitjans mitjançant solucions sòlides basades en la ciència. Crear equips industrials i de recerca col·laboratius de llarga data. Això inclourà un lloc web, publicar documents de posició i sistemes de models disponibles per a tots els membres de la xarxa.