L'IRTA
  • Qui som
  • Els centres irta
  • Organització
  • Estructura científica
  • Directori d’investigadors
  • Notícies corporatives
  • Memòries anuals
  • Transparència
  • Certificacions i acreditacions
  • Perfil de contractant
  • Contactar
Transferència
Treball
  • Programa Doctoral
  • HRS4R
  • Subvencions
Mitjans
Indústries alimentàries
  • Conservació i seguretat alimentària
  • Consumidors i alimentació
  • Indústria càrnia, lactis i peix
  • Tecnologia alimentària
Producció Vegetal
  • Agroforestal
  • Cultius extensius
  • Fruita dolça
  • Fruita seca i olivicultura
  • Horticultura
  • Postcollita
  • Producció ecològica
  • Reg i fertilització
  • Vi i vinya
  • Agrosistemes
  • Canvi climàtic
  • Ús eficient de l’aigua
Producció animal
  • Aqüicultura
  • Benestar animal
  • Cunicultura i Avicultura
  • Nutrició animal
  • Porcí
  • Remugants
  • Sanitat animal
  • Ecosistemes aquàtics
  • Residus Orgànics
  • ES
  • EN
  • CA
Inici
  • L'IRTA
  • Qui som
  • Els centres irta
  • Organització
  • Estructura científica
  • Directori d’investigadors
  • Notícies corporatives
  • Memòries anuals
  • Transparència
  • Certificacions i acreditacions
  • Perfil de contractant
  • Contactar
Transferència
  • Treball
  • Programa Doctoral
  • HRS4R
  • Subvencions
Mitjans
  • Indústries alimentàries
  • Conservació i seguretat alimentària
  • Consumidors i alimentació
  • Indústria càrnia, lactis i peix
  • Tecnologia alimentària
  • Producció Vegetal
  • Agroforestal
  • Cultius extensius
  • Fruita dolça
  • Fruita seca i olivicultura
  • Horticultura
  • Postcollita
  • Producció ecològica
  • Reg i fertilització
  • Vi i vinya
  • Agrosistemes
  • Canvi climàtic
  • Ús eficient de l’aigua
  • Producció animal
  • Aqüicultura
  • Benestar animal
  • Cunicultura i Avicultura
  • Nutrició animal
  • Porcí
  • Remugants
  • Sanitat animal
  • Ecosistemes aquàtics
  • Residus Orgànics

Escriu la paraula a cercar i fes intro.

Cercant..

  • Inici
  • Indústries alimentàries
  • Consumidors i alimentació
  • Anàlisi de l’impacte de la COVID-19 en sist...
CATALà
  • CASTELLANO
  • ENGLISH
  • Indústries alimentàries
  • Producció Vegetal
  • Producció animal
  • Qui som
  • Transferència
  • Feina
  • Mitjans
Conservació i seguretat alimentària
Indústria càrnia, lactis i peix
Consumidors i alimentació
Tecnologia alimentària
Desplegar menú lateral
Ocultar menú lateral
  • Noticies
  • Activitats
  • Serveis
  • Veure més Projectes
  • Publicacions

Projectes relacionats

01/09/2022 Consumidors i alimentació

FOSTER: Foment de la transformació del sistema alimentari mitjançant la integració de perspectives heterogènies en el coneixement i la innovació dins de l’ERA

01/12/2022 Consumidors i alimentació

REDUCE_PI: PROJECTES DE TRANSICIÓ ECOLÒGICA I TRANSICIÓ DIGITAL 2021

19/05/2022 Consumidors i alimentació

Grup Operatiu LIQUATS - Avaluació de l’ús de varietats autòctones de llegums procedents de l’agricultura ecològica i aplicació de solucions innovadores per tal de reduir-ne el malbaratament

Anàlisi de l'impacte de la COVID-19 en sistemes alimentaris

Data d'inici: 01/01/2021 Data de fi: 31/12/2021
Programa responsable: Economia Agroalimentària Pressupost: 14.000€

Investigador principal:

Silvia Fernández Silvia Fernández 934 674 040 Ext.1186

Entitats finançadores:

IRTA Torre Marimon 08140 Caldes de Montbui Barcelona Telèfon: 93 467 40 40 Fax: 93 467 40 42 Contactar
  • © 2018 IRTA
  • Avís Legal
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Accessibilitat
  • IRTAnet
  • Correu web IRTA
Subscriu-te a la Newsletter Rep totes les novetats de l’IRTA al teu mail. Fes clic aquí
IRTA Torre Marimon 08140 Caldes de Montbui Barcelona Telèfon: 93 467 40 40 Fax: 93 467 40 42 Contactar
  • © 2018 IRTA
  • Avís Legal
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Accessibilitat
  • IRTAnet
  • Correu web IRTA
Subscriu-te a la Newsletter Rep totes les novetats de l’IRTA al teu mail. Fes clic aquí
Centres IRTA
  • IRTA Torre Marimon
  • IRTA Monells
  • IRTA Cabrils
  • CReSA (Centre de Recerca en Sanitat Animal)
  • IRTA Mas Bové
  • Estació Experimental de Lleida
  • IRTA la Ràpita
  • IRTA Fruitcentre
  • Agrònoms
  • IRTA Amposta
  • CRAG (Centre de Recerca en Agrigenòmica)
  • CREDA
  • IRTA Mas Badia
  • Finca experimental de les Borges Blanques
  • Granja experimental d'Alcarràs
         
© 2023 IRTA