Vi i vinya

L’IRTA treballa en vi i vinya a través dels programes de Fructicultura, Protecció Vegetal Sostenible, Ús eficient de l’aigua, Postcollita, Gestió Integral de Residus Orgànics, Economia Agroalimentària, i Tecnologia Alimentària.

El principal centre on s’hi treballa és l’IRTA Torre Marimon.

ÚLTIMES NOTÍCIES

Veure més

Properes activitats

Veure més

Ara mateix no hi ha cap activitat propera programada.

Serveis

Veure més

Publicacions

Veure més
  • Bellvert, J., Jofre-Cekalovic, C., Pelecha, A., Mata, M., & Nieto, H. (2020). Feasibility of Using the Two-Source Energy Balance Model (TSEB) with Sentinel-2 and Sentinel-3 Images to Analyze the Spatio-Temporal Variability of Vine Water Status in a Vineyard. Remote Sensing, 12(14), 25, Article 2299 Vi i vinya
  • Carbó, A., Torres, R., Usall, J., Marín, A., Chiralt, A., & Teixidó, N. (2018). Novel film-forming formulations of the biocontrol agent Candida sake CPA-1: biocontrol efficacy and performance at field conditions in organic wine grapes. Pest Management Science, 75(4), 959-968. doi:10.1002/ps.5200 http://hdl.handle.net/20.500.12327/262 Vi i vinya
  • Bellvert, J. ; Marsal, J.; Girona, J. ; Zarco-Tejada, P.J. (2015). Seasonal evolution of crop water stress index in grapevine varieties determined with high-resolution remote sensing thermal imagery. Irrigation Science 33 (2 ):81-93 Vi i vinya
  • Bellvert, J. ; Zarco-Tejada, J.P.; Marsal, J.; Girona, J. ; González-Dugo, M.V.; Fereres, E. (2016). Vineyard irrigation scheduling based on airborne thermal imagery and water potential thresholds. Australian Journal of Grape and Wine Research 22 (2 ):307-315 Vi i vinya