L’IRTA promou el compostatge de km zero a través de la detecció i difusió de desenes d’experi ...
Residus Orgànics
L’IRTA tracta la relació de la producció agroalimentària amb el medi ambient, procurant obtenir la màxima sostenibilitat i treballant per a la mitigació i del canvi global i l’adaptació de la societat.
Aquests són els programes científics de l’IRTA que treballen en Medi Ambient:
Aigües Marines i Continentals, Sostenibilitat en biosistemes, i Ús Eficient de l’Aigua.
I aquests són els centres IRTA on es treballa específicament en projectes de Medi Ambient:
IRTA Torre Marimon, IRTA Cabrils, IRTA Fruitcentre, IRTA Lleida Agrònoms, Estació Experimental de Lleida, i IRTA Sant Carles de la Ràpita.
L’IRTA impulsa dues iniciatives pioneres per reduir les emissions de metà en la producció de ...
Programa SOM TERRA: L’IRTA aposta per l’agricultura regenerativa com a estratègia per r ...
- 01/10/2023 · Residus orgànics Bioenergia
- 01/07/2023 · Residus orgànics AgroEconomia Circular
- 01/01/2023 · Residus orgànics DIGI - Anàlisi del rend. ambiental explotacions 2021
- 01/09/2022 · Residus orgànics AgriCarboniCat: Agricultura del Carboni a Catalunya
- 01/09/2022 · Residus orgànics AgriRegenCat: Agricultura Regenerativa a Catalunya
- Vilarrasa-Nogue, M., Teira-Esmatges, M. R., Gonzalez-Llinas, E., Domingo-Olive, F., & Villar, J. M. (2020). Ammonia volatilisation from pig slurry and ANS with DMPP applied to Westerwold ryegrass (Lolium multiflorum Lam., cv. Trinova) under Mediterranean conditions Residus orgànics
- Ruiz , J. ; Campanaro, S.; Guivernau, M. ; Ernández, B.; Prenafeta-Boldú, F.X. (2018). Effect of ammonia on the active microbiome and metagenome and from stable full-scale digesters. Bioresource Technology 250 :513-522 Residus orgànics
- Pizarro-Loaiza, Carlos Alexander, Patricia Torres-Lozada, Josep Illa, Jordi Palatsi, and August Bonmatí. 2020. “Effect Of Harvesting Age And Size Reduction In The Performance Of Anaerobic Digestion Of Pennisetum Grass”. Processes 8 (11): 1414. Residus orgànics
- Sala, S.; Antón, A. ; McLaren, S.J.; Notarnicola, B.; Saouter, E.; Sonesson, U. (2017). In quest of reducing the environmental impacts of food production and consumption. Journal of Cleaner Production 140 (Part 2 ):387-398 Residus orgànics
- Prenafeta-Boldu, F. X., Burgos, L., Noguerol, J., Mercader, M., Soler, J., & Fernandez, B. (2020). Solar drying in the vineyard: a sustainable technology for the recovery of nutrients from winery organic waste. Water Science and Technology, 82(1), 27-38. Residus orgànics