Desplegar menú lateral
01/02/2018

IRTA i el National Food Institute de Tailàndia signen un conveni de col·laboració

El director general de d’IRTA Josep Maria Monfort, acompanyat de Joan Manel Albacete, Joan Tibau i Eliecer López, va rebre la visita de Yongvut Saovapruk, president executiu del National Food Institute (NFI), el centre nacional d’investigació alimentària de Tailàndia.
 
Va acompanyar a la delegació del NFI la primera secretària de l’embaixada tailandesa a Madrid, Samerjit Limlikit, i va tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà les activitats de’IRTA en matèria de tecnologia alimentària, durant una exposició de les principals línies de treball i dels seus reptes d’investigació per al futur. També es va fer una visita per les instal·lació, que va anar a càrrec de Jordi Garcia.
 
El govern de Tailàndia, mtijançant el programa Kitchen of the World, té per objectiu preparar a la seva indústria alimentària per donar sortida a l’àmplia oferta gastronòmica tailandesa a l’exportació i a la seva adaptació a les preferències dels consumidors europeus.
 
La visita és la continuïtat de dues trobades a Tailàndia durant 2017, a les quals Joan Tibau i Eliecer López van ser convidats per l’embaixada reial de Tailàndia a Madrid.
 
El conveni de col·laboració preveu la identificació de línies d’investigació d’interès comú durant els propers mesos.