Desplegar menú lateral
06/07/2018

L’IRTA, entre els 20 centres públics de recerca d’Espanya amb una major captació de subvenció en el programa H2020

El CDTI (Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial) ha publicat en dos estudis per tipus d’entitat, per àrees temàtiques i per comunitats autònomes, els resultats de les entitats espanyoles en el programa H2020 durant els 4 primers anys.

D’aquests informes es desprèn que l’IRTA es troba entre els 20 centres públics de recerca de tota Espanya amb una major captació de subvenció en el que portem de programa H2020, el que posa en valor tot l’esforç dels investigadors i de l’Oficina de Projectes en mantenir una posició privilegiada en aquest programa marc:

Pel que fa al repte social de bioeconomia, l’IRTA es troba entre les 5 entitats d’Espanya amb major retorn:

A nivell regional, Catalunya és la primera comunitat autònoma en subvenció captada (830,4 M Euros, per davant dels 700,5 M Euros de Madrid, que és la segona). També és la primera pel que fa a la captació de subvencions en medi ambient, salut, bioeconomia, Marie Curie Slodowska, ERC, PIME, entre d’altres. I a nivell estatal, Espanya és el quart país en retorn de subvenció (10%) i és el tercer país en participació i el primer en lideratge de propostes finançades.

En els següents enllaços trobareu els dos informes generats pel CDTI, per si voleu tenir més detall al respecte: