Desplegar menú lateral
22/06/2018

La sisena edició del ‘International Course in Dry Cured Meat Products’ manté el màxim nivell de satisfacció

 

La sisena edició del International Course in Dry Cured Meat Products es va celebrar a l’IRTA Monells (Girona) des del 28 de maig fins l’1 de juny de 2018. Un total de 20 professionals de 12 països diferents, incloent personal dels departaments de Producció, Qualitat, R+D i vendes de grans indústries càrnies i multinacionals, van participar en aquest curs en anglès.

El programa posava el focus en la importància de l’exercici pràctic (40% de les classes van tenir lloc a la planta pilot) i en mostrar la realitat de la indústria càrnia. Els professors, personal de l’IRTA i especialistes d’altres companyies, van desenvolupar una revisió molt completa de tots aquells aspectes relacionats amb la manufactura d’embotits fermentats i pernil cuit, tot incorporant una visió de les últimes novetats en tecnologia i tendències industrials.

Més de trenta tipus diferents de productes carnis curats van ser manufacturats durant el curs. Els participants van poder veure exemples de diferents tipus de productes i tecnologies que s’utilitzen arreu del món.

El tema estrella d’aquest any va ser la seguretat microbiològica dels productes carnis curats. Abans de començar el curs, 20 tipus diferents de productes carnis curats van ser desenvolupats a l’IRTA mitjançant diferents estratègies per millorar la seva seguretat. Els assistents van tenir l’oportunitat d’avaluar els productes finals en una de les seves classes.

Tot i l’intens programa del curs (37,5 hores de classes), també va haver-hi temps per activitats més lúdiques com una visita guiada pel casc antic de la ciutat de Girona o per gaudir dels entorns de la Costa Brava.

L’edició d’enguany ha mantingut el màxim nivell de satisfacció que s’ha vist reflectit en el fet que el 100% dels estudiants han assegurat que recomanarien el curs. Podeu veure les declaracions dels estudiants, on expliquen com aplicaran tot allò après a les seves empreses, en el vídeo resum del programa: